Arkadaşlar merhaba,

Nettetescil.com Murat abinin vefatından sonra sunucu arayışındaydım. Daha sonra gelen bir mail ile siterobot.io ile tanıştım. Neredeyse ilk kurulduğu günden beri kullanıyorum. Hizmetler için pahalı vs diyen arkadaşlar var forumda ama 3-5 lira fazla verip daha kaliteli bir hizmet varken neden başka bir hizmet alasınız ki?

İlk günden beri ufak tefek hatalar oldu ama bunlar makinelerden kaynaklı birkaç sorundu. Destek ekibi sabah en erken saatten gece yarılarına kadar sıkıntısız cevap veriyor ve anında yardımcı oluyorlar.

Dün reboot ederken büyük bir sıkıntı oldu ve sanki kendi siteleriymiş gibi oturup saatlerce akşam 10'dan, gece 3-4'e kadar uğraştılar. Bugün gün içerisinde yine bir sorunla karşılaştım dünkü verilerimi kurtarırken ufak bir hata olmuş. Sağolsunlar öğlen 11'den öğleden sonra 4'e kadar uğraştılar.

Emin olun OVH veya digitalocean olmuş olsaydı asla bu desteği alamazdınız. Scripti debug etmeden tutun, verileri kurtarmaları bile çok güzel. Otomatik olarak saatlik snapshot alıyorlar. Verileriniz her zaman güvende. En fazla 1 saat geriye dönüyor sunucunuz. Üstelik hem Türkiye'ye vergi kazandırıyorsunuz hem de Türkçe destek alıyorsunuz.

Serkan bey ve ekibinin cidden çok güzel bir çalışma prensibi var. Buradan kendilerine çok teşekkür ediyorum.

@Siterobot;

Eğer kullanmak isterseniz https://siterobot.io/tr/ kısmında üye olabilirsiniz arkadaşlar. Saatlik olarak ücret ödüyorsunuz ve 1 kez olsun denemenizi tavsiye ediyorum.