shn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam burada illegal bir şey var sanırım. Dava açın derim aynısı oldu ben dava açtım aldım paramı fazlası ile

Mobil ile yazıldı.
YerelHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam benden fazladan 500 TL aldı ozaman ?

hayır hocam Artvin 'deyim ama dava dosyasında İstanbul 22. İcra Müdürlüğü yazıyor

hocam kağıtta böyle yazıyor onlar benden 4500TL aldı ayrıca ben rahat 600 TL ödeme yaptım onunda üstüne oturdu borcumun olduğu şirket ben tc kimlik no üzerinden yaptığım ödemeleri çıkartabilirmiyim ?
greyder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer ödemeyi avukata yaptı iseniz ve sizden borcunuzdan fazla(vekalet, faiz, harç vb dahil) para aldı ise disiplin suçudur.

Baroya şikayette bulunabilirsiniz.
Ozkula adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keşke İcra dairesine gidip ödeseydiniz.

Fazlada almış olabilir eğer icra kağıdında 3980 TL yazıyorsa buna avukat vs hepsi dahil oluyor icra dairesinden ödeseydiniz oradaki yazan tutar dışında bir ödeme yapmazdınız

İlgili tutara kapatma ücreti - avukat vs herşey dahildir
Size gelen ödeme emrindeki kalemlerde Vekalet Ücreti kalemi görebiliyor musunuz? Hayır. Vekalet ücreti 35.000 TL'ye kadar olan alacaklarda, alacağın %12si olduğuna göre hesap doğrudur. Ödeme emrinde vekalet ücreti kalemi yazılmaz. Borçlunun ödeme yaptığı gün kapak hesabı neyse, bakiye borç üzerinden belirlenir vekalet ücreti.

Arkadaşların dediği gibi hemen gidip baroya vs. şikayet etmeyin yani gereksiz iş gücü kaybına sebep olmayın. Borcunuzu ödemişsiniz, geçmiş olsun.