üstadım burada saldırma yok hatta siteniz hakkında soru sormak isterseniz özelden iletiniz yardımcı olayım iyi niyetle 2 konu açtım tamemen kendim yazdım bir tane iyi yorum almadım insanın haliyle sinirleri bozuluyor genel olarak demek istediklerini anladım aynı benzer konular
diğer konumda belirttiğim gibi kendi tecrübemi, çalışma programımı anlatmayı düşünüyorum bilgi paylaştıkça güzeldir.
Hocam R10 böyle biz sadece konuyu açanı okumak için değil yapılan yorumları okumak için de buradayız. Bütün yorumlar süper, süper, süper diye yüz tane yorum olsa bize ne faydası olacak. Evet emek harcamışın size saygısızlık etmek istemem, ama fikirlerimizi altta paylaşılım ki, konu okunsun ve zenginleşsin. Art niyetle yazanlar heves kırmak isteyenler olabilir onlar da anlaşılır zaten onları kale almayın. Amacınız faydalı olmaksa örnekten yola çıkarak, nesajıma alıntı yaparak evet zengin içerik doğru uzun içerik her sektör için geçerli olmayabilir diyebilmelisin. Bu sizden bir şey eksiltmez unutulan eksikliği düzeltmiş olursunuz. (lütfen ukalalık olarak algılamayın.)
İyi çalışmalar dilerim.