mhmt16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben polemiğe girmem. Kendime ait 1-2 sitem var onlar üzerinde çalışıyorum. Kimseye bir şey satmaya niyetim yok. İlk sitemi de 2006 da almıştım. Sen dedin diye yada sehocasi öyle dedi diye kabul edecek değilim. Buraya yazan bütün arkadaşlar da bir çok şeyi tecrübe ederek birikim sahibi olan arkadaşlar, bence siz biraz daha sakin olun, güzel bir paylaşım ortamı olsun, Zaten tecrübe ettiğimiz birbirimize faydası olacak konuların %10'unu bile paylaşmıyoruz. (Kendim için söylüyorum yanlış anlaşılmasın)

Siz burada çok genel şeyleri paylaşıp, yorum yapanlara saldırmayın... Bir sonraki açtığın konuyu okumayı düşünmüyorum.
üstadım burada saldırma yok hatta siteniz hakkında soru sormak isterseniz özelden iletiniz yardımcı olayım iyi niyetle 2 konu açtım tamemen kendim yazdım bir tane iyi yorum almadım insanın haliyle sinirleri bozuluyor genel olarak demek istediklerini anladım aynı benzer konular

diğer konumda belirttiğim gibi kendi tecrübemi, çalışma programımı anlatmayı düşünüyorum bilgi paylaştıkça güzeldir.