Sentient adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eleştiri geliyorsa kıtlık vardır ne demek dostum. Kıtlık olsa adam yorum yapmaz dinler izler dener. Aksine kıtlık olan konular beğeni alır. Mesela bilo paylaşım yapıyor keyifle okuyorum çünkü GÜNCEL denemeye değer konularda bilgiler veriyor. haliyle ilgimi çekiyor. Diğer açtığın konuda da dediğim gibi sen hakikaten r10 u hafife alıyorsun.

Bir kaç link vermişsin eyvallah kaynağı var biz de kötü bilgi demedik zaten, katılmadığım yerleri söyledim. Ne yani radikal veya seohocası yazdı diye her şeyi doğru mu kabul edeceğim ? Ben denerim tecrübe ederim yorumumu yaparım gayet tabii.

Bunun dışında zengin içerik başka bir şey, uzun içerik başka. Yazarken doğru yazmayıp eleştirenlere suç bulman da oldukça enteresan.
1 - ) Uzun Ve Zengin İçerik : konu başlığı idi bu

2 - ) r10 hafife almadım benim amacım insanlara yardımcı olmak. herkesi biliyor kabul etmek eğitim bilimlerine ters evet belki sizin bildiğiniz bilgiler olabilir ama unutmayın ki seo'yu öğrenmek isteyen arkadaşlarımız da var. Google 2016 güncellemeleri ortada .Ben o çercevede makalemi kaleme aldım ....