Hocam son durak olduğu için zaten orada ineceksin.
Büyük bir köprü ve aynı zamanda metrobüs durağı olduğu için görmeme ihtimalin yok. Ayrıca durağın arkasında şu an bir inşaat var o sayede de bulabilirsin o durağı. Yeşil Ayakkabı'nın büyük binası var. Yeni Yüzyıl Üniversitesi var.
Bunlardan birisi gözüne çarparsa in o durakta. Şoföre bunlardan birisini söylesen direk indirir seni zaten. Ki ben son durak diye biliyorum o durağı.
Arkadaşın dediği gibi hemen köprüyle karşıya geçen Vatan'ın yan sokağında.
Tamamdır çok teşekkürler. Benim için çok önemli bir eğitim programının mülakatı var, şans dileyin arkadaşlar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:40:55 -->-> Daha önceki mesaj 19:36:21 --
Toya Plaza ya da Vatan Bilgisayar dersen bilmeme ihtimali yok ama yine de şöyle söyleyeyim, son durak ya da sondan bir önceki durak olması lazım. Son durakta insen de yürüme 5 dakikaya varırsın. Ama sana tavsiyem, 500T yerine metrobüse gelen bir otobüs varsa, önce metrobüs, ardından da metrobüs ile cevizlibağa gelebilirsin. İneceğin durak Toya Plazanın yanı. 500T çok uzun sürer, geç kalma riskin bile var

Ben Tuzla Tersanesinde çalışırken ilk duraktan ilk otobüse biniyordum, 9 gibi zar zor işe yetişiyordum.
Hadi ya. 6'da falan Şifa'dan ilk otobüs kalkıyor sanırım. Aslında Kartal Metrobüs durağına gidip oradan da geçebilirim Cevizlibağ'a. 9.30'a kadar yetişirim heralde bir şekilde ya.