Hazır bir sistemin üzerine kurulmak gerçekten güzel ama insanın aklına takılan bir çok soru oluyor.Hiç kimse yorum yapmadığına göre, muhtemelen fiyata takılmışlardır.Siz de fiyat eleştirisinin önünü kapatınca, hiç yorum gelmemiş.İlk yorumu ben yapayım, belki iskonto yaparsınız .
Farz edelim ki 3-5 kişi sql'le beraber aldı.Her şeyiyle aynı olan bu siteleri google amca spam olarak görüp banlamaz mı? İlk akla bu geliyor.Ayrıca bu sistemi bir süre iyi bir hosting kaldırır mı? Yosa VDS veya dedicated mı ister? Gördüğüm kadarıyla başka sitelerden çekilmiş videolar var ve silinmiş olanlar da var.Alırsak videoların elden geçirilmesi gerekecek diye düşünüyorum.
Sisteme dizi bölümü eklemek ne kadar kolay ya da zor? Bunun için admin panelde bir dizi bölümünün eklenmiş görüntüsünü sunuma eklerseniz iyi olur.
Tema eklentisiz mi, yoksa kaç eklentiyle çalışıyor? 28 eklentiyle çalışanını gördüm, kenarda duruyor.Para çöpe gitti.
Ayrıca bu sisteme reklam nereden alınır? Sisteme bu kadar para verip üstüne her ay sunucu parası ödeyerek insanları eğlendirmek pek akıl karı olmasa gerek.Ancak mazoşist olmak gerekir.En azından masrafı çıkarmak lazım.Bu konuda da yardımcı olmanız gerekmez mi?