AyTurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamın aleyküm arkadaşlar.

Digiturk aboneliğimi kapattırmış ve cihazlarımı teslim etmiştim. Fakat bana 85 tl kurulum bedeli cezası çıkarmışlar. Kurulum sırasında 35 tl kurulum bedeli olarak ekip benden para almıştı. Herneyse 85 tl olarak bana ödeme yapmam için ihtar vs yapılmadı. Beni avukata vermişler malum digiturk'un kahrolası bi G****** denen bi hukuk bürosu var bana şart koşup sürekli emir baki konuşuyorlar. Ben öğrenciyim diyorum o gün ödeyemem diyorum ayın 10 unda kredi alıyorum diyorum fakat bana hayır o gün ödeyeceksin söz vermissiniz diyorlar ne sözü ya ? Biraz daha üsteleyince işleme alınmış beyfendi bb, kapatabilirsiniz. Densiz seviyesiz cümleler kuruyorlar. Fakat ben 2 gün önce digiturk online ödeme sisteminden o faturayıda ödedim 85 tl olan ben ne yapıcam itiraz mı etmeliyim ne yapmalıyım yardım lütfen.

Edit 1: Digitürkü arıyorum sistemden fatura ödeyemezsiniz avukat dahilinde ödeme yapmanız gerekli diyor yaw diyorum ben az önce sistemden(online işlem merkezinden) faturamı ödedim nasıl ödenemez diyorum. Israrla hayır diyerek malesef beni sıkıntıya sokuyorlar.

Ne yapmam gerekiyor yol gösterin lütfen.
Eğer ödeme yaptıysanız kredi veya bankamatik kartınızla işlem dekontunuzu bankanızın internet sitesinden indirip o çok bilmiş avukatın mail adresine iletirsiniz olay bu kadar basit..