Kötü yorum yazmayın bir daha konu açmayacak yoksa arkadaş. Bu arada uzun içeriğe ben de katılmıyorum, ziyaretçinin istediği sonucu verirsen daha etkili olur.

Makale konusuna asla katılmıyorum, %100 özgün olup ziyaretçiye bir değer sunmayan siteler son dönemde katma değeri düşük içerik cezası almakta. Bence makalecilerin işleri bitmek üzere ya da kullanıcıya uygun, gerçekten bilgilendirici makale yazmak zorundalar.

Sosyal medyanın gücüne katılıyorum. Bu konuda google net bilgiler vermese de dikkate aldığını söyledi ancak ben bu kadar basite indirgediğini düşünmüyorum lakin bir kaç web sitem ceza aldıktan sonra tek backlink kalmayacak şekilde engelledim. Cezadan çıktıktan sonra eski hitine kavuştu. Tecrübe ettim diyebiliriz. Sosyal medyanın etkisi olmasaydı eski hitine kavuşması rüya olurdu. Bence de çok etkili sosyal medya.

Neticede google doğallıktan yana olduğunu bas bas bağırarak söylüyor. Sosyal medya da doğal olduğu için çok önem verdiğini düşünüyorum. Sitelerimde sosyal medya butonları kullanıyorum. Bilmeyenler için addthis.com adresini öneriyorum. Sitenize uygun şekilde çözümler sunuyor..