Konut sektörü arz ve talep dengesine göre işler. Daha doğrusu işlemesi lazım ama gel gör ki özellikle İstanbul'un her köşesi köşe bucak parsellenip siteleştirilmiş.
Ekonomisi ithalata, sıcak paraya, özelleştirmeye ve en önemlisi konut sektörüne dayalı ülkemizde Allah korusun inşaat sektörü çökerse altından kalkılamayacak bir ekonomik kriz meydana gelir. Gidişat da bu yönde maalesef. Önlem almak yerine muhalif isimler söyledi diye gözün kulağın kapanması kimseye bir fayda vermez. Şarampolden arabayla yuvarlandığınızı düşünün, gözünüzü kapatınca kurtulmuş olmuyorsunuz maalesef. Kapıyı açıp atlayabilirseniz bir ihtimal belki kurtulma şansınız var. Burada da aynı hata yapılıyor. Sürekli teğet geçti mevzusu işleniyor. Bir ıskalar iki ıskalar üçüncüye yakalarsa teğet değil tam geçecek.
Halen aynı zihniyetle devam edilir milli bir ekonomi temeli atılmazsa en büyük darbeyi Ali Ağaoğlu yiyecek. Zaten onun da şu anda bir çok projesi elde kaldı ve kalmaya da devam ediyor. Ekonomik kriz bir tarafa ülke de yaşanan terör olayları ve Rusya ile yaşanması muhtemel bir savaş insanları yatırım yapmaya korkutuyor. Benim param olsa bile sanmıyorum şu anda bir ev satın almam. Hayır benim anlamadığım mevzu elinde atom bombası olan adamlara kafa tutuyorsunuz. Sonra sıkışınca hemen natoya koşuyorsunuz. Rusya ile savaşa girsek kesinlikle nato ülkeleri destek vermeyecek. Ama halen birileri bunu idrak edemiyor. Bugün bu kadar hoşgörü ile bakılmasının tek nedeni de göçmenler. Onlar da olmasa rusyadan önce saldıracaklar bize.
Ve son durum. Geçenlerde yazmıştım işler kötü diye. İşyerimi devrediyorum. Büyük umutlarla devralmıştım ama bankalar üstüme üstüme geliyor sicilimi bozmadan bu işten kurtulmak en iyisi. Hayırlısı olsun. İşler iyi diyen arkadaşlara selam olsun..