ModaMarka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşim paylaşımın için teşekkür ederim, arkadaşları yanlış anladın sanırım, buraya yazan arkadaşlar emin ol bu yazdıklarını tahminimce belki 100den fazla okumuşlardır ve denemişlerdir yani bu yazılan teknikler artık herkes için sıradan bi bilgi haline geldi, arkadaşların demek istediği şudur, bu yazılanları dönem dönem birisi çıkıyo, ATOMU PARÇALADIM ALIN SİZE İŞİN SIRRINI AÇIKLIYORUM, havası ile konu açıyo haliyle başlığa takılıp hemen konuya girince bi bakıyoki, herkesin bildiği ve yaptığı sıradanlaşmış bilgiler okuyunca, ister istemez tepkivari yorumlar yapıyo, bunda kızacak bişey yok bende sürekli ama sürekli forumda bu bölümü takip ediyorum belki biri denediği, farklı bir seo tekniğini yazarda faydalanırız diye ama nezaman açsam ahanda bu yazdıklarını yazıyo yok footer yok makale yok domain yaşı, bu forumda en bilgisi az olan bi insan bile bu bi tanıtım alırken vs zaten bakıyo, forumda artık insanlar aynı şeylerden bıktı, EYYY SEO UZMANLARI artık farklı denenmiş ve kimsenin bilmediği şeyleri keşfedin ve paylaşın diye bağırasım oluyo bazen.

NOT bende konu başlığını okudum dikkatimi çekti aha yeni farklı bi bilgi var kesin dedim çünkü kaliteli backlinte ne olmalı ibaresi gördüm, ama konuyu yarıda kestim inan, beni yanlış anlamamanı umarım kardeşim yinde paylaşımın için tşk.

ne demek istediklerini anladım üstadım ama konuşma tonları çok ağırdı tabi kendi tecrübemi çalışma şeklimi anlatacağım bilgi konusunda cimri değilimdir paylaşmayı severim lakin zamanla ilk konudan tüm sırrı verirsek sonra kim bizim konularımızı okur öylesine aklıma gelmişti yazayım dedim