oRumJack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sayfa fiyatlarından şikayetçi olan arkadaşlar eskiden cok ucuz fiyatlara sayfa alırken ya bu sayfa daha fazla eder hakkını verelim dedinizmi tabiki hayır.. Şimdi sayfalarını büyütenler hangi şartlarda hangi zorluklarla büyütüyorlar biliyormusunuz onada hayır.
Konuyu açan arkadaş bak kendi agzınla diyordun panelle kasıyorduk panelle kastıgın sayfa kimin işine yarıyordu kimsenin ya üye düşerdi ya profiller kapanırdı yada sayfalar silinirdi ama herkese organik diye yutturdunuz ucuz yollu sayfaları itelediniz ozaman kazanırken hiç sesiniz cıkmıyordu.. facebook erişimleri kesti reklam bütçelerini kafasına göre tıklama fiyatlarını belirliyor kolay kolay sayfa piyasaya cıkmıyor eee bunlar böyle oldugunda kimse kusura bakmasın sayfa fiyatlarınında artması çok normal bence bugun benim 275k lık sayfama 5k teklif geldi satmadım benim gözümde sayfamın ederi 8k 1k sını 30tl den belirliyorum o yuzden 1k sı 10 tl den belirlenen sayfalarda begenisine göre verilmiş rakamlardır
ben panel ile sayfa kasmadim hic bir zaman, suanki sayfalar cok mu organik? senin sayfalarin organiktir orasini bilemem suan r10 facebook sayfa satisi konularina gir bak pm iste linklere tikla incele organik olmayan sayfayi 1500-3000 e satmaya calisiliyor benim derdim sikayet bu

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:42:32 -->-> Daha önceki mesaj 02:33:18 --

By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nedenini ben sana söyleyeyim,

şuanda 36k sayfam var. sıfırdan 36 k ya kadar hepsi organik ve sponsorla kasıldı.

ve 36k ya kadar harcadığım para +1200 tl
var gerisini sen biç...
Peki siz dogru diyorsunuz hocamda gel gelelim 250k sponsorla kasilmis sayfa 3000 e satiliuor buna ne diyorsunuz