ercans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam son mesajım olsun yazmıştım ama dayanamadım çünkü bir yanlış anlaşılma var

2.Alıcı benim açıdan önemli değil lakin burda ilginç olan alanadlari.com yetkililerin beni araması ve domaini ilandan kaldırmam için talepte bulunması.Bende bunlara güvenip domaini satıştan kaldırabilirdim .

Konuyu benmi yanlış okudum yoksa sonradan değiştimi bilmiyorum eğer sizden böyle bişey istendiyse bencede doğru değil ama bundan komple aa comu sorumlu tutmakta nekadar doğru olur bilmiyorum konu hakkında şikayette bulunulabilirdi diye düşünüyorum çünkü bu platformun bize faydası var alternatif yokmu var onlarında faydası var belkide çalışan bir elemanın hatasıdır.
Konu aynen böyle .Sonradan yazışmalarımızda da bunu ifade ettim kendileri normal birşey miş gibi davrandılar.Kızdığım noktada bu oldu. Alanlari.com'u niye sorumlu tutuyorsunuz şahıs hatalı demişsiniz lakin hukuk'ta gidipte şahısa dava açmazsın gidersin firmaya açarsın .Bu sizin belirttiğiniz temsilci suçlu muhabbetini olayı en minumum seviyeye düşürmek için kullanılan bir taktiktir.
Ben dediğim gibi alanadlari.com ile iş yapan yada yapacak olan arkadaşlar için açtım bu konuyu yoksa farklı bir düşüncem yok .

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:07:35 -->-> Daha önceki mesaj 02:32:27 --

maximus4530 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevaplarınızdan sonra biraz daha net yazmam gerekiyor sanırım.

Cevap 1 e itafen : Hala anlamaya çalışmadığınız şey bu olayın o bahsettiğiniz diğer platformlarda da var olması ha bununla oralarda karşılaşmamış olmanız ayda ne kadar teklif aldığınızın yada nekadar satış yaptığınızın şahsım adına göstergesi diyebilirim.

Cevap 2 e itafen : Yetkili kişi iyi niyetiyle 2 tarafıda aramış alıcı diğer kişi onun bu iyi niyetini suistimal etmiş olabilir bunda bu kadar anlayışsız olmanızı gerektirecek durumu ben anlayamadım.

Cevap 3 e itafen : O karaktersiz dediğiniz kişiyi burdan paylaşmak istemiyorsunuz ancak o karaktersiz olarak adlandırdığınız kişi üzerinden bir platformu karalamayı seçiyorsunuz bu da ilginç bir konu.

Cevap 4 e itafen : Tavsiyenizden ötürü teşekkür ederim ancak bilmediğimi söylediğiniz konu hakkında size eğitim verebilirim eğer ukalalık olarak algılamazsanız. Ancak yine söylüyorum varsayım üzerine konuşan sizsiniz bu satış yapılmamış adamlar bizi kandırıyor diyebilmeniz için satışları takip altına alıp elinize delil geçmesi lazım nasıl takip altına alacağınızı vaktiniz var ise size anlatabilirim.

Cevap 5 e itafen : Herkesin aynı düşünmesini bekleyemeyiz tabiki bu örnektede gördüğümüz üzere ancak sözünüzün inandırıcılık kazanması için ortaya delil koymanız gerekmekte ben sizin inanmayacağınız yeni bir satışını bu konuda yazdım doğruluğunu ögrenmek için taraflara telefon açıp konuyu sormanızı öneririm. Tabiki doğrularla yüzleşmeye cesaretiniz var ise.

Benim hatalı olan bir olayı desteklediğim sonucuna nereden vardığınızı anlamadım ancak belirtmem gerekiyorki ben nasıl sizin düşüncelerinize saygı cercevesinde cevap verebiliyorsam sizde aynı cercevede cevap verirseniz mutlu olurum. İki farklı düşünceye sahip insanlarız bence siz yanlış bilgilendiriyorsunuz sizcede ben cok iyimser ve savunmacıyım bu konuda.

Tekrar ediyorum yaşadığınız olayı farklı platformlarda yıllar öncesinden yaşayan insanların yazdıklarınızı zaten pek umursadıklarını sanmıyorum ancak burada yapmış olduğunuz uyarı yeni bu işe girmiş olan insanlara ilerde yaşayabilecekleri bir problemi görmüş olmalarını ve bilgilenmiş olamalarını sağlıyor. Sizde bu deneyimi elde etmiş gözüküyorsunuz.

Belirtmeliyim sizin sayenizde bende bir şey ögrendim alanadları bünyesine satış temsilcisi katmış ve anlaşmazlık durumlarında bu kişiler direk taraflarla iletişime geçiyor ve varsa orta yolu bulmayı saglıyorlar. Gayet güzel bir gelişme.

Bu yazdıklarımdan sonra başka bir cevap yazmayacağım. Görüşlerinize saygılıyım istediğinizi yazabilirsiniz.

Saygılarımla.
Benimde sanırım size daha açık yazmam gerekiyor sanırım .

1. Cevap olarak yazdığınız cümlede yaptığınız satış benim için göstergedir ifadesini kullanmışsınız lakin
benim ne kadar satış yaptığım , domain için istediğim rakam yada ayda kaç teklif geldiği seni niye ilgilendiriyor
sana niye söyleyecem.Senin için gösterge olacakmış

2.Anlayamadın yerleri arkadaşlarına sor,onlar sana anlatsın.

3.Halen anlamadın bu arkadaşlık mevzu değil ben diyorum ki alanadlari.com'a sen beni arayıp aile nedeniyle
parayı yatıramadığını hemen al olduğu için teklif veremediğini ilk olarak banlamadığı ikinci olarak domaini kaldırmamı
üçüncü olarak bana tarih veriyorsun ve sahte işlem yapan birine kefil oluyor ve bana güvenmemi belirtiyorsun diyorum.
Ben şahısa bakmam firmanın aldığı önleme ve yaptığı işleme bakarım .

Siz istediğiniz şekilde istediğinize inanmakta özgürsünüz.Ben insanları bilgilendirme yaptığım için mutsuz olduğunuzun
farkındayım . Bilmiyorum belki oranın çalışanısınız belki benimle iletişime geçen kişisiniz beni ilgilendirmez.Sizin
buraya ne yazdığınız .Lakin konuları saptırmak için cümle kalabalıkları yaptığınız için gerekli şekilde cevap verme
gereği gördüm.

Benim amacımda zaten insanların bilgilenmesini amaçlanmaktadır.Yeni başlayan yada uzun yıllardır bu işi yapan
kişilerin bu site üzerinden bilgilenmesini ve alanadlari.com sitesinin kendisini düzeltmesini hedefledim.Ek olarak
sizin nasıl bir deneyim anlayışınız var bilmiyorum ama insanların böyle kötü durumlarla karşılaşmamasını temenni ederim.