Backlog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizde çok başarılı platform olduğunu sanıyorduk lakin öyle olmadığını görmüş oldum .Görevlerinin aracılık olduğunu herkes biliyor lakin burda şu var .Ben niye domain satılmadı muhabbetinde değilim . Beni arayan alanadlari.com domaini kaldırmamı belirttiler ve bende kaldırmayacağımı alacaksa öyle alsın ifadesini kullandı ve belli bir tarih verdi.Detaylı bir şekilde ilk yazıda belirttim.
Arkadaş size kalsa beni suçlayacaksınız .Yani taraflı yada tarafsız olmanız beni ilgilendirmiyor.Benim amacım internette arayan ve r10'da alanadlari.com konusunda araştırma yapan kişilerin bilgisi olması için hazırladım .

Verdiğin linklere gözattım arkadaşım kusura bakmada o senin domain satış tekniğinle alakalı bir durum .Ek olarak müşterinin o an ki ruh durumuna bağlı.O an o domain beş para etmez .Bugün o rakamı eder yada etmez.

Peki sorsana seni beğenen Afmesu abiye zamanında tek uzantısı dolu olan domaini açıkarttırma ile bu forum üzerinden 1500 tl'ye sattığını günleri .İlla forumu mu kötüleyeceksin .Ben alanadlari üzerinden domain satmadım da demedim.Domain satmışlığım var lakin sattım diyede yapılan hatayı saklayacak halim yok.Biz birilerin birilerin kankisi,kankası diye lafımızı esirgecek halimiz de yok.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:35:25 -->-> Daha önceki mesaj 23:30:11 --

Teşekkürler hocam .

Sonuna kadar katılıyorum hocam .
Hocam bu son mesajım olsun yoksa farklı anlaşılacak alanadlarından ödül falan alıcam gözüme takılan birkaç şey
1. Maksatım forumu kötülemek değildi ama haklısınız biraz otarafa doğru gitti mesajım zaten sildim onuda sizde silerseniz memnun olurum
2. Domainin değeri diğer uzantılarının dolu olmasıyla biçilmez
3. AA com un görevi aracılık yapmak nekadar çok satış okadar para burada gördüğüm kadarıylada domainin satışı için çabalamış adamlar.

Teşekkürler.