Bizde çok başarılı platform olduğunu sanıyorduk lakin öyle olmadığını görmüş oldum .Görevlerinin aracılık olduğunu herkes biliyor lakin burda şu var .Ben niye domain satılmadı muhabbetinde değilim . Beni arayan alanadlari.com domaini kaldırmamı belirttiler ve bende kaldırmayacağımı alacaksa öyle alsın ifadesini kullandı ve belli bir tarih verdi.Detaylı bir şekilde ilk yazıda belirttim.
Arkadaş size kalsa beni suçlayacaksınız .Yani taraflı yada tarafsız olmanız beni ilgilendirmiyor.Benim amacım internette arayan ve r10'da alanadlari.com konusunda araştırma yapan kişilerin bilgisi olması için hazırladım .
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:35:25 -->-> Daha önceki mesaj 23:30:11 --
Geçmiş olsun. bende bugün bir sorun yaşadım asla kullanmıcam artık o platformu.
Teşekkürler hocam .
Ben orada satış yapılan domainlerin %80 - %90 'nına inanmıyorum yüksek meblağda satılına domainlerin hiç biri hemen hemen hiçbiri bir proje için ne kullanıldı ne duyuldu yok 60 bine sattık yok 100 bine sattık bu adamların hepsimi kardeşim yatırım amaçlı aldı adamlar sanki arsa yatırımı yapıyor
Sonuna kadar katılıyorum hocam .