En guzeli r10 da domai satmak.komisyonda yok
Edit: Konuyla ilgisiz.
ek satış kanalı filan etkin değil .Sadece alanadlari.com üzerinden satış gerçekleştiriliyor.
Bir banka'dan kredi yada bir ev sahibinden ev bile kiralasan kefil ister.Burdaki kefil alanadlari.com .Benim ile iletişime geçmese teminat vermese bir problem değil.Derimki bu alıcının şerefsizliği lakin beni arayıp domaini ailesi nedeniyle alamadı sonra domaini kaldırın domaini satın alacak gibi ifadeler kullanılıyorsa burda alanadlari.com sorumludur.
Kimseden birşey istediğimiz yok lakin işlerini adam gibi yapsınlar.İşlerine gelmediğinde komisyonu verin demeyi biliyorlar.Ek olarak sahte işlem yapan birinin de banlamadıkları ve işlem yapmadıklarıda ortaya çıkıyor ki bu daha da vahim bir durum .
Yanlış anlaşılmasın burada Alanadlarını falan savunduğum yok ama yiğidi öldür hakkını yeme misali adamlar gayet başarılı bir platform yapmışlar emek vermişler yanlışlarıda vardır tabiki sizin olayınızdada hatanın Alanadlarında olduğunu düşünmüyorum çünkü adamların görevi aracılık yapmak yine alıcının suçudur bu.