OnurTürk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vallaha hocam sorma min. 2 ay artık nerdeyse.Gözünü sevdiminin google ı git gide zorlaştırmaya başladı.

aklımda birşeyler var aslında ama denemeye de pek elim gitmiyor açıkçası.zaten spam yapıyoruz yüklen diyor şeytan bakalım nolcak,en azından denemiş olurum gibime geliyor.
1 ay önce 1'er hafta ara ile aynı içerikte, kaliteli sitelerden footer link aldım. Zor bir kelime değil inanın 1 sıra bile çıkamadım, hala etkisini göstermedi sanırım.

Dediğiniz gibi footer link olayı çoğu durumda zararlı fakat akıllı kullanıldığında ise çok faydalı. Mesela ben 3-4 ay sonra güncelliğini yitirecek kelimeler için kullanıyorum footer linkleri. Bu şekilde sıralama düşse bile kelimenin aranma hacmi azaldığı için zararı olmuyor.

Son olarak footer link ile ilgili şu bilgiyi vereyim. Kesinlikle sadece anasayfa'dan alın. Backlink sayısının fazla olması siteyi otoriter yapmaz, önemli olan backlinlerin kalitesidir. Aynı url'den 20-30k backlink geleceğine 1 tane gelsin inanın çok daha faydalı. Üstelik silindiğinde sadece 1 backlink kaybetmiş oluyorsunuz diğer türlü on binlerce linkin silinmesi sıkıntı yaratabiliyor.