Gwindor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konuyu açma tarihim 06-01-2016

yani neredeyse 3-4 ay geçmiş üzerinden ve hala @Pisadam nickli üye gibi sorun yaşayanlar mevcut.

yok adamlar mesaj atıp bilgilendirmişte vesaire yapmışta, yok biz dikimize gidiyomuşuz da diyenleri gerçekten anlamıyorum.

madem sen sanalpazar olarak sorun yaşıyorsun ve insanları madur ediyorsun. neden siten hala aktif ve aktif olarak kullanılıyor?

ilan açılışını ve alışveriş yapmayı sorunlar düzelene kadar kapatmak ne kadar zor olabilir?

buradan bile olmasa birileri gidip sanalpazarda ilan açacak ve satış yapacak. çünkü sistemi aktif tutuyorsun hiç bir sıkıntı yokmuş gibi. al işte üzerinden 3,5 ay geçti hala daha konuya gelip alıcı satıcı madur olanlar geliyor.

niye kapatmıyorlar satışları? neden sistem tıkır tıkır işliyor gibi gösterip sonra millete paralarını göndermiyorlar? veya geç gönderiyorlar.

ben 3,5 ay önce bulunan bakiyemi zaten aldım sanalpazar ile bir alacak verecek olayım kalmadı şükür. ama burada 3,5 aydır hala şikayetçi insanlar gelip yazıyor. kabahat hep bizdemi arkadaş, bu adamların hiç mi ihmali yok.
Ben yazacaktım sizin yazdıklarınızı. Siz erken davranmışsınız.

Benim herhangi bir alacağım vs yok ama bu zihniyeti anlamıyorum. Madem iflas bayrağını kaldırmışsın, madem satıcıya parasını gönderemiyorsun neden daha siten açık? Burada bu durumu bilen arkadaşlar önlem alıp satış yapmıyor belki ama yüzlerce hatta binlerce satıcı aktif olarak sırf komisyonu düşük diye burada satış yapıyor. Hatta bana göre çok daha büyük meblağlar kaptıranlar var ama hepsi foruma üye değil.

Amaç sanırım gidebildiği yere kadar gidip paraları belli bir süre hesapta tutup faiz işletmek. Oradan da kar etmek. Ne kadar kotarabilirsek kar diye bakıyorlar. Umarım daha önce örneklerinde olduğu gibi bu girişim de patlayıp milletin parasının üstüne yatılmaz.

Sonra birileri çıkar "Oradan satış yapmasaydınız, yaparken bize mi sordunuz?" derse şaşırmayın. Banka vs değil ki milletin vergisinden ödensin.