OwroTech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhabalar konunuzu okudum az önce fakat iade istemenızın nedenini bir türli anlayamadım ?

Cpu aşırı derece kulllanılıyor dıye mı iade istediniz?
Konuyu düzgün okunuz mu? kapatılma sebebi cpu değil iadede istemedim zaten kapatıcaksanız iade edin dedim adamın kapatma sebebi benim sorunu mu çözememesi bende çözmesini istemem

U_uR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben buna çok güldüm

O zaman ttnete hepimiz bir kerede olsa küfür etmişizdir gerek içimizden gerek müşteri hizmetlerine gerekirse karşımıza kim gelirse o zaman hepimizin internetini kapatsınlar

hocam ben kendisine küfür etmedim ki diğer müşterileri ortaya atıp duruyorsa bende onlardan banane demek istedim

Tymsah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçinden ettiğin seni bağlar ama karşındaki personele edersen hizmetinide kapatır üzerinede dava açar paranıda alır Ha yapan firma varmı pek yok çünkü çalışanları umrunda değil.
neden kimse benim attığım şeyleri okumuyor ya arkadaşım küfür etmeden önce bıktığı için hizmeti kapatıyor en sonda küfür var ve bu personele değil ortalığa edilmiş küfür nedeni ise habire diğer müşterilerden bahsetmesi annemizin karşı komşuyu övmesiyle aynı yani attığım resimleri baştan okuyun önce lütfen!