Angelicakaka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben şunu sormak istiyorum Bu sayfa tamam long tail bir keywordden trafik alıyor ve sadece 2 domainden aldığı backlinklerle ama ana domain 700 küsur yakından alakalı farklı siteden toplamda 50 küsur K link almış.
Bizim sitemizi kuracağımız dropped /expired domainin bu kadar alakalı siteden, bu sayıda link almış olması çok zor. Yani böyle bir domaini bulmak çok zor ya da bulsak da fiyatlar 500 dolar civarı değil sanki.

Ben hangi noktayı atlıyorum burada yardımcı olabilir misiniz?
Hocam örnek olarak verdigim bir site o. Onemli trafigi longtailden manasinda. Backlink detayli incelemesi tabiki de ana domain de inceledikten sonra belli olur. Temel mantik rekabeti nisbeten dusuk trafigi fena olmayan kelimeler elde etmek.

Bu kelime grubunda ilk sayfaya girseniz ve bu sekilde 100 kelimeniz olsa mesela. Olaya bu acidan bakmaliyiz long tailde.