Valla üstad Türkiye'de durum nedir bilmiyorum ama Hollanda'da satın alacağım bu aracı.
Burada 3 ayda bir vergi ödüyoruz. Araçlar yakı tipi, motor hacmi, segmenti ve ağırlığına göre vergi konusunda çok değişkenlik gösteriyor.
Yakıt konusunda ise benzin litresi 1.30 euro. Buranın ekonomisi ile ele aldığımızda yakıt rahatsızlık vermiyor açıkçası. Yorum için teşekkür ederim.
Öncelikle detaylı bir şekilde ele alıp yorumladığınız için gerçekten teşekkür ederim.
Mercedes S-class ayarında performanslı ve biraz daha marjinal görünüme, tam dolu iç donanıma sahip bir araç düşündüm. Birde Cadillac hep merak ettiğim bir araçtı. Kasa yapısı olarak çok ilgimi çekti. Bu aracı tercih etmemin nedeni tamamen bunlar.
5.000 EUR karşılığında alınabilecek en iyi araçlardan biri diyebilirim aslında.
Vergi konusunda haklısınız fakat Hollanda'daki vergilendirme sistemine göre vergisi oldukça uygun diyebilirim.
Benzin burada ucuz olduğu için pek rahatsızlık vermiyor.
Ancak performansı konusunda bilgim yok elbette. Performansı düşük müdür bu aracın sizce ?
Performans konusunda oldukça güçlü bir motora sahip olduğu söyleniyor lakin sizin o kısmı ele almanız kafamı karıştırdı.
Hollanda'da araçların fiyatları her yıl %10 düşer. Tabi araç sahibi istediği fiyatı ister yine ona kimse karışamaz
Oto eskiyip sorun çıkartmaya başlarsa , kaza yapılırsa bu gibi masraf çıkaran durumlarda aracı çöpe atıyoruz.
Yedek parça konusunda bende kaygılıyım ancak ingilterede fazlası ile olduğu söyleniyor. ( Buraya 4 saat uzaklıkta )
Artık hayırlısı bakalım. Araç sahibi ile pazarlığı bitirdik genel olarak değerlendiriyorum.