Kaan 89$'a alabilmen için "internal license" türünde olması gerekiyor. Son kullanıcı olarak 299$'a satılıyor ömür boyu lisans. "Internal License" türünde 129$'a onların kurulum yaptığı türde, 89$'a kendi kurulum yaptığın türde lisans alınabiliyor.
"Internal License nasıl alınır?" sorusuyla ilgili Directadmin'in sayfasında şu bilgi var:
Sağol kerem, istedikleri gibi bir mail gönderdim ve olumlu dönüş aldım panelimde satın alma etkinleştirildi. Kendi sunucum var, kendi sunucum için kullanıcam, herhangi bir sorun olmaz sanırım.
Toptan -> 89 dolar kurulumsuz 129 dolar kurulumlu (sadece datacenter alabilir büyük ihtimal belge vs isterler.),
Perakande -> müşteriye $299.00
Kendi sunucum için kullanacağım, istedikleri maili attım onayladılar.
Merhaba,
Kısaca mantığı bu şekilde 89 USD alırsın ama satış yapamazsın yaptığında lisansınız kapatılır. sadece kendinize ait kullanılacaksa ve aynı network içerisinde alınacaksa 89 USD den alabilirsiniz. Şikayet v.s olmadığı sürece bir sıkıntı yok istediğiniz gibi lisans ipini değiştirebilirsiniz
Kendi sunucum için kullanacağım herhangi bir satış vs olmayacak. En fazla 10 yılda belki 1-2 datacenter değişir veya değişmem. Satın aldım, herhangi bir sorun görünmüyor.
alip kullanmayan varsa. devralabilirim. satan varsa omurboyu lisansi alabilirim.
İstedikleri maili gönderirsen ve satış yapmadığın sürece/şikayet almadığın sürece sorun olmayacaktır. 299$ nerede 89$ nerede.
Herkese teşekkürler, büyük kar ettim