Cavro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şark kurnazlığı yapmanıza gerek yok. Konuda yazmışsınız zaten alkolsüz mekan açmayı düşünüyorum diye. Ortada yoruma açık birşey yok. Yani alkollü mü açayım alkolsüz mü vs. gibi hani insanların fikirlerini öğrenme amaçlı birşey yazsanız insanlar yazar zaten düşüncelerini.

Konuyla alakalı şunu söylebilirim. Her yer çiğköfteci karoke bar dönerciden vs. dolu. Farklı şeyler yapmaya çalışın. Okadar alkollü karaoke bar varken , neden alkol olmayan bara gelsinler ki.Meyve suyu içmeye kimse karaoke bara gitmez. Zaten adı üstünde bar, alkollü ve alkolsüz içeceklerin olduğu işletmelere denir.

3-4 tane fiziği düzgün , iri memeli kızlar bulun. Güney amerika barları tarzı bi yer açın. Google da bir sürü meksika , küba kokteyl tarifleri var. Onlardan yapıp satabilirsiniz. 3-4 tane tv ve digitürk ile cuma cumartesi pazar pazartesi akşamları mekanı doldurabilirsiniz. Diğer günler için de english club vs. tarzı sosyal etkinler ile müşteri çekebilirsiniz.
Biz her hafta içkili karaoke bara gidiyoruz 8 arkadaş 5 i içiyor 3 ü içmiyor ben dahil ama gayet de güzel eglenıyoruz. Eğlenmek için illa içmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. iri memeli kız görmek isteyenlerin bulabileceği yerleri sıralamama gerek yoktur sanırım. İlla ayyaşlara htap edecek değiliz bulunduğumuz çevre de üniversite öğrencisi bir sürü kapalı genç kızlarda mevcut ve emınım kı boyle bır duzgun ortam oluşsa bşr çoğunun vazgeçilmez mekanı olacaktır. karaoke bar diye acmamın nedenı de genellıkle karaoke bar olarak açılmış hep ama biz bunun alkolsuzunu karaoke cafe olarak acmak ıstıyorum dıyorum iş yapamazsam da batarım bu kadar basit ben sadece mekan konusunda veya haftanın bellı gunlerı karaoke dıger gunler farklı mı yoksa her gun karaoke mı sizce nasıl olabilir ve bu bize ne kadara mal olur bunu soruyorum.