0 mbitlere kadar vuran bir hizmet hizmet değil ki. Kesinti olmuyor kısmına zaten katılamıyorum çünkü sunucunun interneti yavaş olduğu için çoğu kez ne sitelere girebildim ne de ssh bağlantısı yapabildim. ssh yaptığımda da bastığım harfler 30 saniye aralıklarla basıyor sunucuda.
Ben bu hızda zaten kendi evimden de hizmet sunabilirdim VDS almamın amacı ne ki o zaman.
Evet VDS. Ama VDS'nin de bir amacı var. Stabil bir hız verilemiyorsa hizmet sıkıntılıdır bunu anlatmaya çalışıyorum. Kullandığım ayı çıkarıp iade etsinler onda da sorun yok.
Firma kendisi 1 test yapıyor hız iyi çıkıyor sorun yok deniliyor. Sitelere erişilemiyor, virüs var, disk dönüyor, kuşlar uçuyor.
Ben stabil bir hizmet istiyordum, ucuz malın cefasını çekiyorum. Bir daha da yapar mıyım, hayır.
Edit: Direkt dispute değildi, daha öncesinde iade talebi yaptım. O talep kapatıldı ardından tekrar ticket açtım. Sonra site şifremi kabul etmemeye başladı. Ki ne şifreyi değiştirdim ne de başka bir işlem. İki farklı tarayıcıdaki kayıtlı şifrelerle denedim, yine yanlış şifre uyarısı. Baktım ki sunucuhane.com uğraşmak istemiyor ben de iletişim kurmayı paypaldan denedim. Bu kadar.
iade gibi bir talebiniz üstteki resimde var fakat talep kapıldı diyorsunuzda talebiniz hakkında cevapta almışsınız konuşmalarınız gerçekten çelişkili daha fazla tartışmaya girmeyeceğim