Açık kaynak satış yapmayı elbet bende isterim. Fakat bazı insanlar emek nedir iyilik nedir anlamadıkları için günlerce süren emeklerimizi alın terimizi yaşadığımız stresleri, anında suistimal edip hiç ediyorlar.
Bizden aldığı açık kaynak scripti yine aynı şekilde bizden pm isteyenlere "
bende açık kaynak var sana yarı fiyatına veririm" veya "
hocam sen satın almışsın, sana şu kadar versem bana dosyaları verir misin?" zihniyetini değiştirmedikçe asla açık kaynak yazılım satmayacağım.
Ayrıca açık kaynak alıp her kurulumunda hosting bazlı sıkıntılarından dolayı tekrar tekrar kurulum isteyenler de oluyor. (Yardımcı olmasan yazılım çalışmıyor kullanamıyoruz olur.)
En iyisi tek domain ver kafan rahat olsun
Ve daha saymadığım diğer şeyler. Açık kaynak satış yapan arkadaşlarıma çok dikkatli olmalarını öneriyorum. Aldıkları üç beş kuruşun yarısını da script sattığı müşterileri ile paylaşıyorlar ama haberleri yok

Sözüm meclisten dışarı. Sizi tenzih ederim. Dürüst ve emeğe saygı duyan müşterilerimiz baş tacıdır.
Biraz uzun oldu. Kusura bakmayın. Diğer açık kaynak olmaz mı diyenlere de cevap olsun.
Bence az bile yazmışsınız, size hak vermemek ahmaklık olur. Allaha şükür onlarca script aldım ve hepsinide layıkı ile kullandım ve dediğiniz gibi kullananda bir çok arkadaşımız mevcut, ama bir tane çürük yumurtada olsa can sıkıyor. Belkide çoklu lisans satışı yapabilirsiniz. Çokta bencil davranmak istemiyorum, işi denk gelirse öyle yada böyle ilk tercih edeceğim adamsınız.
Hayırlı satışlar dilerim.