Site adresi: pm ile verilecek
Site için istenen fiyat: SATILDI Sitenin aylık getirisi: 300-400
Sitenin açılış tarihi: 4-Ağu-
2010 Kategori, sitenin içeriği nedir: Güncel Forum (Zamanında aramada 2.sıradaydı)
Günlük hit sayısı: 1k civarı (Ciddi alıcılarla detaylı hit linki paylaşılır)
Ziyaretçi kaynağı: Google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 5,5 yaşında pr3
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tümü
Hosting dahil midir: Kurulu olduğu server ile devredilecek.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: vbulletin lisansı dahil.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: ömür boyu
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Konular: 182.507, Mesajlar: 1.640.909, Üyeler: 44.868
Bilenler bilir. Zamanında 20-30k hitten aşağı düşmeyen bir siteydi. Özel durumlarımdan dolayı ilgilenemediğim için site günden güne hit kaybetti. Ama ilgilenildiğinde canlanmaya hazır bir forum, sürekli girip kontrol eden bir kitlesi var.
Çoğu kurulu eklentiyi bizzat kendim yazdım yada editledim. Misal iddaa eklentisi yazdım hiçbir vbulletin sitesinde olmayan bir eklentidir. Futbol maçları ve oranları hergün otomatik çekilir ve oynanmaya hazır hale gelir. Sitede ref adını verdiğimiz sanal puan ile kupon yapılabilmektedir. Sadece bu eklentiyi bile alıp düzenleyip güzel bir iddaa forumu haline getirebilirsiniz.
Siteye fazla reklam almadım, isteyen reklam ile gelirini arttırabilir. Şuan sadece bir banner var navbarda, ve alttaki footer backlinkler var. Backlinklerde güzel gelir sağlıyorum. Onun dışında arasıra ücretli forum üyelik satışları olmakta. Onclick reklam var az da olsa bir gelir sağlıyor. Mediaget butonu var o da aynı şekilde az da olsa bir gelir sağlıyor.
Facebook ve twitter sayfalarını da devredeceğim alana.
Facebook sayfasında 23k
Twitter sayfasında 13k takipçisi bulunmakta
Merak ettiklerinizi pm den sorabilirsiniz.
Saygılar