Merhaba,
Eğer olumlu yorumlar gelirse ben almayı düşünürüm fakat her bal satış konusunda konuşulan olayı baştan söyleyeyim.
Siz diyorsunuz ki tahlile açıktır, eğer en ufak problem çıkarsa kat kat ücret öderiz. Hocam tamam da kim uğraşıp gidip sizin balınızı tahlil ettirecek? Siz çok güveniyorsanız balı kendiniz tahlil ettirin, ve garantilidir diye fotoğrafını ekleyerek satış yapın. Böylece çok daha fazla ürün satmış olursunuz.
Merhaba arkadaşlar:
Tamamen katkısız yani içerisinde; glikoz, antibiyotik vb. gibi herhangi bir madde olmayan bal satışı yapacağız.
Her türlü tahlile açık ürünlerimizin, tahlil sonucunda çıkabilecek en küçük problemde ödediğiniz ücretin kat ve kat fazlasını ödeyebiliriz. Tamamen tecrübeli kişiler tarafından yöneteceğimiz satışımızda, müşteri memnuniyetini ve kaliteyi amaç ediniyoruz.
Balların hepsinin yeni hasat olduğunu da belirteyim.
Kargo ise alıcı ödeyecek şekilde olacak. 5kg altı bal satışlarında pazarlık söz konusu olmayacak.
Ve bu satış için bilhassa sizlerden değerli düşüncelerinizi ve yorumlarınızı beklemekteyim.
Saygılarımla / Dksy
iyi satışlar hocam, benim zeytinyağı konusu gibi olmuş bu da

) Satışa çıkarsa 5 kilo ile denemek isterim.
Ayrıca @maviuan her ürünün testini yaptırmak sandığınız kadar kolay olmuyor
ben elimde 1 kilo zeytinyağı ile Mersini bi yukarı bi aşağı gezdim, şirketimiz yok diye sokmadılar resmi teste.
Velhasıl kelam sözüm odur ki:
satarsan alacaz hacı. : )