İnsanların para kayıplarının ve internet marketing işinde başarılı olamamalarının en önemli sebebi ilk adımda yanlış yapmaları.
Hangi konu üzerinde site açmak gerektiğine çok iyi karar vermeden araştırmadan işe girilirse sonuçlar beklendiği gibi olmayabilir.
Önce "niche" nasıl seçilir onun kararını vermek lazım.Para kazandıracak site nasıl açılır onu bulmalıyız.yapılanı yapmak değil mesele ve buradaki birkaç cümlelik kullanıcı yorumlarıyla da seo yapılmaz.
niye söylüyorum çünkü sizin paranız gidecek
Araştırma yapmadan balıklama daldığımı nereden çıkardınız?

Üzerinde 6 aydır düşündüğüm bir projeden bahsediyorum. Ayrıca açılacak sitenin niçhe ile uzaktan yakından alakası yok.
1 Konunun ona benzer 5 konuyla desteklenmesi olayı ise sitenin "alakadarlık" puanını artırma mantığına dayalı. Burda yapılan, yapılmaya çalışılan şey fikir alış verişi. her söylenen yapılacak, veya yapılmayacak diyede birşey yok.