izleogren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam siz bunlara nereden yani hangi siteden bakıyorsunuz. Spam score trustrank değerlerine ve en az kaç olmalı bu değerler
Buradan bakıp kullandığın taracıya göre indir.

https://moz.com/tools/seo-toolbar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:07:32 -->-> Daha önceki mesaj 22:06:17 --

GalipErdem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de ekleme yapayım;

* Tanıtım yazısı alacağınız üyenin mesaj geçmişini kontrol edin. ALEXA sıralama yükselme gruplarına düzenli mesaj bırakıyorsa alexa istatistiklerini dikkate almayın. Ben de bir zamanlar o gruplara girmiştim ancak işi ticarete dökmedim.
Yapılan iş şu günlük alexa toolbar yüklü 20 kişi siteye gezinti yapsın onun dışında organik 1 hiti bile olmasın birkaç ay içinde ilk 5.000'e girer.

* Tanıtım yazısı alan biri olarak yazıyorum bunları. Para verip TY alıyorsunuz ama imla hatası olan ve 150 kelimelik makale yolluyorlar. 2 kelime x 3 link 6 kelime link yapar. Yaklaşık yazının %4'ü linkten oluşuyor. 250-300 kelime idealdir.

ek olarak konu sahibi uygun gördüğü tavsiyeleri liste halinde konuya eklerse daha faydalı olur.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz. Ancak bir kaç yıldır kimse alexa değerlerine bakmıyor. Ahrefs, moz, semrush ve majestik bu işi mükemmel yapıyor zaten.