MrManson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla sen benim kadar futboldan anlasan spor yazarlığı yaparsın yorma sen o güzel kafanı

Bizim kaçırdığımız pozisyonlar bizimle alakalıdır,kimseyi alakadar etmez. Fakat bi takım 9 kişi kalmalıyken 11 kişi maçı tamamlıyorsa bu bizi ilgilendirmeyi aşar bazılarının elinde fena patlar.

Bu sezon 2 tane nizami golümüz verilmedi,dün kini saymıyorum hakem düdük çaldı -sözde- faul yüzünden. Eğer o 2 gol verilseydi bugun +4 puan fazlamız olucaktı ( bunlar tartışılan pozisyonlar değil çizgiyi aşıpta -sözde- verilmeyen gollerdir ) Dün olan tek olay bu düdük meselesi değil,hakemden iyice yüz bulup hareketlerine devam eden fenerli oyuncular mesele.
Fenerbahçe maçın hakemine itiraz ettiğinde neredeydiniz?

MrMalson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu fenerliler hiçmi merak etmiyor,Türkiye'de neden sadece feneri fenerliden başkası sevmiyor,az biraz sempati duymuyor diye ? Gs yada bjk bir avrupa maçı oynasın %90 taraftar Türk takımının kazanmasını ister,fakat benim çevremde gördüğüm bu fener maçı olunca %90 ı fener kiminle oynarsa oynasın karşı tarafı tutuyor.Kıskanıyorlarmı insanlar başarılarınızı öyle olsun bu gs ye olur değilmi ? Açık konuşayım,çok koyu bir Bjk taraftarıyım ve gs yi fb den 3 kat daha çok severim.

Insanın biraz kendinde araması gerek.
Ben bişe demiyorum konuyu saçma sapan yerlere çekiyorsun. Bu yazdıklarından çıkarılabilecek tek sonuç Beşiktaşın ağlaya ağlaya bi yıldız daha alabilme ihtimalidir.