Merhaba Arkadaşlar
Googleden gelen mesaj;
Katma değeri düşük olan veya hiç değer katmayan düşük etkili içerik
Bu sitenin büyük bölümünün, kullanıcılara pek değer katmayan (düşük etkili iştirak sayfaları, çerez kesici siteler, köprü sayfalar, otomatik olarak oluşturulan içerik veya kopyalanmış içerik gibi) düşük kalitede veya sığ sayfalardan oluştuğu anlaşılıyor. Nedir ?????
Hedef kelimelerde ve alt kelimelerde 6. 7. 8. sıralara düştüm.
Dün gece birşey yoktu bugün siteye ne olduysa bende anlamadım.
Dün akşam üzeri daha önce siteye yorum gönderdiğim bilgisayardan farklı bir isim ve maille tekrar yorum gönderdim acaba bundan dolayımı oldu. Bugün o yorumu da kaldırdım.
Bugün yaptıklarım;
Google disawow aracına kalitesiz linkler gönderdim
ping attım
google gibi getir yaptım
sitemapi güncelleyip tekrar gönderdim
site full özgün kopya içerik vs kesinlikle yok.
Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar
Aynı cezayı benim sitemde yemiştir. Yaklaşık 40günden fazla uğraştım ne yaptıysam bir türlü sitem açılmadı. Her tekrar inceleme isteğinden sonra red cevabı alıyordum. Tam siteyi gözden çıkarmıştım forumda dolaşırken
@SEOPort üstad ile tanıştım ve kendisinden yardım istedim. Oda sağolsun sitem ile ilgilendi ve benim 40den fazla uğraşıpta açtıramadığım sitemi kendisi 3 gün içerisinde açtırdı ve eski haline yeniden kavuşturdu. Aynı keza bir yakın arkadaşımda bu sebeple ban yemişti 70 gün uğraşıpta açamadığı banı gene cankan hocam 3 gün içerisinde açmıştı. Kendisi ile
bu konu üzerinden iletişime geçerek yardım istemeni kesinlikle tavsiye ederim. Çok mağkul ücretlerle iş yapıyor.