raskors adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
HTML'den ziyade Php kursuda olabilir. Php ve grafik daha mantıklı sanki.

Kurslarda %5-%10 öğretim oluyorsa, paraya yazık verilmez. Dediğiniz gibi video üzerinden çalışmak daha mantıklı geldi. Beceriye kalmış bir durum benimde pek sıcak baktığım bir şey değil aslında.

Kafamdaki mantık şuydu ; Kod ile web yazılımı yazarak, grafik ile template hazırlamak ve birleştirmek. Hazırlanan template'i kod ile birleştirerek ortaya web tasarım çıkartmak istiyorum.

----------------------------

Bilisim egitim merkezi ile görüştüm
http://www.bilisimegitim.com/

150 saat eğitim, projeli, uygulamalı haftaiçi yada hafta sonu olarak katılabiliyorsunuz diyor. Fiyat vermediler pazar günü gelin görüşelim indirimlerimiz var diyorlar.

%100 öğrenme garantili dediler. Eğitimden 1 yıl dahilinde ücretsiz tekrar eğitime katılabilirsiniz dediler.

Mantıklı mı?
Html olmazsa php bi hicdir.

Mobil yazildi,yazim hatasi varsa affola.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:41:48 -->-> Daha önceki mesaj 13:40:29 --

CodeS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
html ve css client side yani kullanıcı tarafından yorumlanan dildir.
ben hiç bir kimseye kurs önermiyorum bu işler biraz tabandan başlar ve merak gerekir ben 15 yaşımda başladım yazılıma.
düzenleme araştırma yolu ile başlayıp bu işin üniversitesine gidip bu işi meslek olarak yaptım yapıyorum.
koskoca üniversite bile dil öğretemiyor çünki bu biraz yetenek yani yazılımda her zaman farklı düşünürson mantık adamısındır sürekli beynini kullanıyorsun mantıklar üretiyor sürekli kod yazıyorsun.
bu nedenle okul ve kurslardaki başarı oranı %5-%10 arasındadır.
insanlar heves edip kurslara başlar para verir ama kendisinde o yetenek yoksa başarısız bir şekilde bitirir.
zaten yetenek varsa kurs sadece öğrenmeyi hızlandırır yoksa kursda 1-2 aydaki aldığın eğitimi evinde oturup çalışırsan 3 ayda öğrenirsin pekde fark yok yani kurs iyiyse hocalara danışırsın yoksa forumlarda yazar saatlerce cevap bekler çoğu zaman danışacağın yardım alacağın birini bulamazsın.

Bu arada her insanın öğrenme becerisi farklıdır yani ben makale okuyarak öğrenmeyi severim kimi video ile kimisi kitap ile kimiside bir öğretmen yardımıyla öğrenmeye açıktır.
Önce kendi öğrenme becerini keşfet ona göre kendini(kurs/kitap/görsel set) yönlendir.
Ben 11 yadindayken visualbasic ile program yapiyordum,ilk yaptigim webbrowserdi..

Mobil yazildi,yazim hatasi varsa affola.