Öncelikle R10 Forumuna hosgeldin arkadasim.
Bizler de ilk foruma katildigimiz an icimizde o yeni üye olusumu ile forum kurallarini göz ardi ederek senin yapmis oldugun gibi konu acip cözüm aramisizdir ve emin ol ki bugün senin konuna verilen bu cevaplar ve alayci yorumlar bizler de de olmustur..( Empati yapmak )
Öncelikle sunu söylemem lazim evet her gün bu tarz konu basligi altinda bir takim ayni sorular var.
fakat sizler yardimci olmak yerine öyle davranislar sergiliyorsunuz ki inanilmaz bir topluluk oldugumuzu gösteriyorsunuz.
tahammül siniri bile kalmamis bu kadar basit bir soruda bile.
Neyse gelelim arkadasim senin soruna öncelikle adsense olayi sabir ister emek ister.
sen iceriklerini özgün tutmaya devam et.
basvurunu tekrardan yap.
olumsuz yanit mi geldi tekrar basvuru yap.
sonunda kabul edileceksin adsense programina.
sonucta iceriklerin yazilimsal robotik tarafindan kontrol edilmekte ve bu algilama sistemi bazen gec islemektedir.
tekrar basvurunu yap sonucu aktar.
simdiden basarilar
Teşekkür ederim bence bir ortamda olumlu bır davranıs var ise kopyalama sayesınde bir toplum bile düzelebilir tamam ortada bir cok yenı katılanın yapmıs oldugu hata gıbı bende bır hata yapmıs olabilirm ama siz buna alaycı yaklasırsanız ben sızden bunu gorurum ve yıllandıgımda yenılere boyle yaparım şiddet şiddeti doğurur bu sözleri resimleri facede yeri gelince heryerde paylasıyorlar, fakat bir ortamda yapılan yanlışın karsısında sizin gibi kendının sıkılmasına değil karsısındakinin dusuncesınede onem verıp düzgün bir dille izah etme gereksınımı duyan arkadaslardan bende boyle gorup yıllandıgımda boyle davranırım bu ıstemesemde ototmatık olan bırsey olur neden çünki zamanında ben böyle gördüm o arakdaslara kızmıyorum demekkı zamanında en cok hata yapanlardan birileride onlardı ve onlarlada cok dalga gecıldı ve oyle gorup oyle yaptılar cevabın ıcın tesekkur ederım allah razı olsun sağol varol.