Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
scooter tarzı bir şey düşünürseniz honda pcx tavsiye ederim, arabaya binmiyorum. sadece motorla geziyorum. bu kadar rahat bir araç olamaz. bi inceleyin 5-6 liraya bulabilirsiniz.
sağolun hocam scooter tarzı düşünmüyorum
GameBoys61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5.000 lira butcen varsa 1500 u masraf olarak ayirmalisin (sigorta, vergi, plaka vs. ) kalan 3500 TL ile temiz ikinci el yamaha ybr 125 veya pulsar150ns oneririm. Sıfır ararsan Mondial 125 MH Drift var, mondialin en çok satan modelidir.
Ek olarak; ehliyet ise 1000 TL civarinda tutacaktir a2 icin tahminimce

Mobilden..
Hocam b ehliyetim var zaten yazılıya falanda girmiştim sadece direksiyon sınavı için 1000 tl alınmaz herhalde ya o kadar da değildir değil mi?
KLavy3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
150 fazla gibi bajaj discovery 125 likler var onları önerebilirim başlangıç için
sağolun hocam onlarda fena değil gibi yalnız hız metresi 160-180 gibi bir şey hızlanması zor olur gibi geldi o konuda bir bilginiz var mı
Metins adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim,Yamaha Ve Bajaj Tvsye Göre Titreşim Daha Az Motosiklet Kaymasın Güvenli Gideyim Dersen Abs'li Motosiklet Alman Lazım Oda Bütçeni Aşar.Güzel Bir Lastik Takarsan Kaymayı Yüksek Oranlarda Azaltıcak.Ayrıca Korkma Ben 3 Yıl Kuryelik Yaptım.İnan Arabaların Gitmediği Buzlu Yollarda Motosiklet İle Gittim.Gayette Zevkli İdi.Yazdığın Motorların Dışında Scooter İstemiyorsan. Honda CBF150'de Alabilirsin.
Hocam bütçem o kadar olsa keşke de elde olan bu, motor yanlısıda değilim zaten fakat araba parası çıkmadığından el mahkum motor düşünüyorum şuan. bajaj discovery 125,Mondial 125 MH Drift,yamaha ybr 125 vs. önermiş arkadaşlar bunlar nasıl sizce. Hepsi aynı gözüküyor kaymayı lastikle halletsem titremesi çok olanlar acemileri zorlar diyorlar. Uzun yol sürmem zaten istanbul içi süreceğim fakat onada dikkat etmek gerek.