denedim amcamın oğlu yetkili servisini yapıyor

bajaj pulsarlarada o bakıyor hiç bir sıkıntısı yok ağır motor hem hafif motorda değil sürat yapmıyor diyorlarsa çıkıp bir pistte bassınlar bakayım

olumsuz bi tarafını görmedim açıkçası ben memnun kaldım diğerlerine göre daha güzel bir motor hem sürat olarak hem görünüş olarak hemde hız olarak arkadaşım almıştı motorunu topladılar test sürüşüne çıktık silindirler rodajını tamamlamamasına rağmen sıfır olmasına rağmen 130 140 civarı hız yaptık ve dijital göstergesi var araba ileda yan yana o hızda gidecek şekilde
Hocam daha önce motor kullanmadım a2 direksiyon sınavına girip motoru almayı düşünüyorum yukarıdaki motorlarıda fiyat ve görünüş olarak falan seçtim yoksa pek bilgim yok başlangıç olarak gider mi pulsar 150 sizce veya başka bir şey önerir misiniz?
Bajaj Pulsar 200 Ns Kullandım.Sanki 600rr Kullanıyodum.Deli Gidiyor.150ccde Aynısı Gibi.Apacheyi Tavsiye Etmem.Şehir İçinde Kullanıcaksan Kullan Ama Şehirlerarası Yorar,Titreşim Yüksek Devirlerde Adama Alttan Bi Halay Seviyesine Getiriyor.Yamaha Desek Zaten Kendini Kanıtlamış.Güzel Seçimler Yapmışşın ,Şekil Olarak Beğendiğin Makineyi Kullanabilirsin.3 Motorda Başlangıç Motoru.
Hocam ilk defa kullanacağım motorsikleti, çok zor olmaz diye düşünüyorum fakat fazla profesyonel bir şeyde aramıyorum. Seçimleri fiyat ve görünüş olarak yaptım birazda yorumları okudum. Titreme olayları yolda kayma vs. çok olmaması lazım sizce pulsar 150 başlangıç için nasıl olur veya yukarıda belirttiklerim dışında bir öneriniz var mı?