Selamlar, öncelikle istediğim şeyin wordpress' te ücretsiz olup olmadığını (eklenti olarak) bilmiyorum.
Arkadaşlar bir sosyal ağ gibi kişilerin birbirleriyle takas yoluyla birşeyi alıp değiştirebileceği bir site yapıyorum.
Buna göre üye olucak kişilerin Konu açması, birbirine mesaj göndermesi, aralarında konuşması gibi isteklerimi BuddyPress eklentisi sayesinde yaptım.
Ancak bu eklentininde benim tarafımca eksikleri var. Olmasını istediğim şey şu;
Üye olan kişi Konu açtığı vakit, konuda üyelik bilgileri gözükücek, irtibat bilgileri gözükücek.
Aynı zamanda Anasayfada da kimin tarafından konunun açıldığı konu içeriğinin belli bir kısmı, konuyla alakalı belirli resmin görülmesi.. ve her kullanıcının sürekli admin onayından geçmesini istemiyorum.
Yani istediğim kişi siteye üye olduğu vakit kendi işini kendi görebilsin, açtığı konu anasayfada gözüksün, editleyebilsin, profil bilgilerini konu içeriğinde görebilsin gerekirse düzenleyebilsin.
Bunu bana sağlayabilicek bir arkadaş varsa pm ile ulaşsın lütfen.
Nispeten yazılımsal bir konu olduğunu düşünüyorum lütfen konudan anlamayan veya belki yaparım diyenler mesaj atmasın, kendinden emin kişilerin bakmasını rica ediyorum.