Sen bu yazılımı arkadaşlara satarken ömürboyu ücretsiz destek diye sattın. Sonra satış hakları konunda sana sordular. Sende alacak kişi kullanıcaksa bişey diyemem satarsa destek vermesini isteyeceğim dedin bu şartdırda demedin. Yani ben aldım ve kullanıyorum eski müşterilerine destek verme hakkım seninde dediğin gibi bende saklı. Onuda geçtim gene kendi konunda dediğin şey ben ömür boyu ücretsiz destek sözü vermedim 6 ay idare ettim kendimden dedin. Eee o zaman böyleyse senin eski müşterilerine ben neden destek veriyorum pardon hemde ömürboyu. Yani kusura bakma sen dürüst değilsin. He şunu yapabilirim botun satış haklarını geri satın alırsın verdiğin arkadaşlara sözlerini tutarsın ona bişey diyemem. Müşteri ömür boyu ücretsiz aldık diyor sen ben 6 ay kendimden verdim oyle birşey yok diyorsun. Senin parasını alıp sattığın desteğini kendinden verdiğin şeyin ömür boyu benden ücretsiz desteğini vermemi istiyorsun.
http://prntscr.com/ai8nn5
Kardesim ben sana satis sarti koydum evdeki bilgisayarimda konusmalar duruyorsa bu konuda anlastik yine simdi kiviriyorsun durustlukten bahsedene bak. Neden satis haklarini aliyormusum destek veremiyorum de ki arkadaslarda ona gore davransin. Artik tek mesaj daha yazmicam konuya mod beni cagirmadikca ki konu aciktir ben omur boyu destek vermemis olabilirim ama satis bende de olaaydi kimseyi de madur etmezdim. Ben snaa satisini yapacaksan destegini de verecegine soz verdin. Tamam kardesim sen insanlari madur et. Ben surda 27 gun sonra donecem bu insanlarla ilgilenirim. Benim ioncube lisansimi kullandigimi da farkedersem sikayet konusunu aktif edip sikayet ederim seni bilmis ol.