Merhaba arkadaşlar motosikletimle eve gelirken arabanın önünden köpek atladı önüme bende süratlıydım yan ayak basamağını parçaladı geçti vites atılan yerdeki basılan ayaklığı ondan sonra hemen frenleyip geri döndüm çarptığım yerde aradım bulamadım kamyon vardı kaldırımda onun oraya kaçmış bişeyi varmı diye bakıyım dedim dokunduğumda hırlıyordu dişlerini çıkarıyordu bende evimde köpek besliyorum köpeklere karşı çok hassasim ondan sonra biraz başında bekledim karşıda ufak bi bakkal vardı gidip 1 paket sosis aldım zayıf ufak birşeydi kamyonun altına girmişti sos attım 2-3 tane önüne yemedi ondan sonra sosileri parçalayıp verdim koydum önüne yine takmıyordu kamyon sahibi biraz öne aldı kamyonu arasına yaklaştım yine hırlıyordu ısırcak gibi bağrıyordu birazda üzgün bir bağırışı vardı onu evime götürücektim bi şekilde yarında veterinere fakat o gelmedi yaklaştırmadı yanına bende sosisleri birakip başında biraz bekledikten sonra yoluma devam edip evime geldim sizce birşeyi varmıdır bilgisi olan arkadaşlar varmıdır bilmiyorum bu olay 30 dakika önce oldu