aziz5055 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üslubum dobradır, bazılarına ters gelebilir.
Verdiğin cevabın konuyla uzaktan yakından alakası yok.Tekrar söylüyorum, Ufuk'la olan sorun ikinizi ilgilendirir.Ben haticeye değil, neticeye bakarım.Bu bot için bir şekilde para ödemiş miyim? Evet.Ömür boyu garantisi var mı? Evet.Bu hizmeti kimin verdiği önemli değil.Verilip verilmediği önemli.Hizmet veriliyor mu? Hayır.Mesele bu kadar basit.Sen rahat ol ama ah alırsan sonu kötü olur.İlahi adalet olduğunu da unutma.
Bir ay daha bekleriz, Ufuk yardımcı olacaktır, inanıyorum.
"Kardesim LafLari carPitma bak ne demisim. Omur boyu destek sozu vermedim ama gonulluce ve icimden gelerek 6 ay insanlara kesintisiz destek verdim. "

Kardeş sende algılama problemimi var ? Bak adam ben ömürboyu destek garantisi vermedim diyor benden neden destek istiyorsun ? Şaka gibisin yemin ediyorum. O adam size satıyor para alıyor destek sözü vermedim diyor sen gelip benden ücretsiz destek ver bana diyorsun. Ya adam sana vericem dememiş yukarda yazmıs adam.Dobralık başka kerizlik çok başka kusura bakma. Hem bana satış haklarını satıp hem size açık kaynakmı dağıtacaktı yani buna inanıyormusun. Emin ol ufuk sana ömür boyu ücretsiz destek olacaktır. Gerçi o böyle birşey dememiş ama sen iddaa ediyorsun. Biriniz yalan söylüyor.

Bak gene altını çiziyorum. Adam satın alan kişi kendi bilir diyor satış konusunda . Ben bu şartla aldım kardeş bak sana kendi konuşmasınıda gönderdim. Sen hala aranızda diyorsun aramızda olan birşey yok. Sen ömürboyu diyosun adam ben oyle birşey demedim diyorsun ikiniz çelişiyorsunuz. Bunu ben almasam baskası alacaktı siz her halukarda mağdur zaten olacaktınız. Alan kişi ben kullanıcam deseydi size yazılımı açık kaynak olarak dağıtamazdı. O uyanıklık yaptı aradan çıktı. Günün sonunda seni bu pozisyona iten mağdur eden ben değilim. O gölünden kopmus ucretsiz destek vermiş size sonra satmış. Ben almışım benim gönlümden kopmuyorsa kim ne diyebilir. Yazılım desteği sadece ücretli olarak verilecektir. Satış hakları bende eski müşterilere elimden geldiğince yardımcı olucağımı soylemiş olabilirim. Ama ömür boyu destek kim kime verebilir başkasının sözlerini ben tutmak zorunda değilim. Kendi sattıklarım bunun dışında onlara bişey diyemem.