KoS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum yurtdışına eğitim için daha önce gitmiş biri olarak şunları sana samimi olarak söyleyebilirim ki 2 hafta için dil eğitimine gitme parana yazık.

Yukarıdaki arkadaşlar sana yurtdışına çıkma demiyor sana 2 haftalık dil okuluna kayıt olma o şekilde dilini geliştiremezsin demek istiyorlar. Belli bir ingilizce düzeyindeysen Amerika, İngiltere, İrlanda, Avustralya gibi ülkelere 2 haftalığına tatile gidebilirsin. Fakat dil okuluna boşuna yazılma o parayla kral gibi tatil yaparsın. Malta'da ise özellikle yazın çok Türk ve asyalılar var oraya gideceğine Marmaris tarzı yerlere git daha fazla ingilizce konuşursun Diğer bir konu zaten orta seviye ingilizce bilgisine sahip değilsen yabancılarla konuşacağın şeyler çok basit olur uzun bir sohbet kuramazsın bu da ingilizceyi geliştirmekten çok insani ilişkilerini geliştirirsin.

Eğer gidebiliyorsan yukarıda yazdığım ülkere git eğer gidemiyorsan özellikle kuzey avrupa ülkelerinden Danimarka, İsveç, Finlandiya, Norveç vs. ingilizce bilmeyeni dövüyorlar desek yeridir.
Kanada veya Malta boş diyorsun yani

Rayjon32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben eylül de malta'ya 6 aylık ese dil kursuna gideceğim bir arkadaşla. Gelmek istersen beraber gideibliriz. İngilizce seviyelerimiz elementary yani başlangıç fakat bu yaz ufak kitaplar ile taban oluşturup gitmeyi planlıyoruz. Orada seviyene göre sınav yapılıp sınıf ayarlanıyor. İstersen konuşalım.
Hocam bende düşünüyorumda boş diyorlar baksana

UtkuKockaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
LACC öneririm. Los Angelesda
Gittinizmi hocam siz giden birinden tavsiye alsk daha iyi olur