birdamla adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yönetim konusunda bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum cihazda teknik bir sorun yoksa çünkü cihazı aralıksız 1 yıl boyunca daha önce kullanadım. 3600 de kullandım daha sonra

Evet bende öyle yapacağım eğer 1400 bulamazsam 3600 serisine yönleneceğiz mecburen, aslında 1-2 adet ikinci el ürün buldum ama güvensizlik olduğu için pek yanaşmak istemiyorum. Eğer cihazı temin edip networke dahil edebilirsek dual yapı aktif durumda olacak .

Biz 3600 de yaşadığımız bir sorunu paylaşayım.
Cihazımız da 3 adet SPC var ve şöyle bir bug var ,
1. SPC işletim sistemini ortak kullanır kalanlar session'ları düzenler. Ancak her session 1 core da çakılı kalıyor şayet X bir ip doğru bir trafik ile session açıp arkadan paket flood yaparsa ve cihazda yük yoksa ya da o trafik 1. SPC de 1Core da stuck yaptırırsa tüm network aşağı iniyor.

Çözüm yolları :
A. Extended SPU Lisans işletim sistemini SPC lerde float hale getiriyor ve kendi kitlenmeden cihazın konuya müdahele imkanı doğuyor

B. Support sahibi olmak , bu durumda Extended lisans ücretsiz veriliyor

A'nın maliyeti yanılmıyorsam 20.000 euro civarıydı
B'nin maliyeti

3SPC 2 NPC 4Network kart 10G XPF 'ler 16x1G ve routing engine ile 15.000 dolar Back Charge

Back Charge ödeyerek sorunu çözmek zorunda kaldık.

Hatayı kendimiz tespit edip rapor ettiğimiz halde junipere ve kendi hatalarını diğer insanlarda kabul ettikleri case numaralarını da paylaştığımız halde.

İlgili tüm yazışmaları paylaşabilirim
Gray market ürün almayın ilk aldığımızdı son oldu , bu tür cihazlarda iş sadece elle tutulur hatalarda olmuyor.