aziz5055 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Andersen'den masallar anlatmana gerek yok.Ufuk'tan devralırken bu botun kullanıcıları olduğunu bilmiyor muydun? Onlara destek olmak zorunda olduğunu da bilmiyor muydun? Bu yüzden sende hakkımız var, bize borçlusun.Ufuk'la aranızda geçenler sizi ilgilendirir, biz satınalanları ilgilendirmez.Ömürboyu destek sözüyle aldık, şimdi ne olacak? Empati yap, bir kere de kendini bizim yerimize koy ve öyle düşün.Bizim ne suçumuz var?
Bak senin uslubun çok yanlış ama ben sana bir kez daha insan gibi cevap veriyorum. Botu satan arkadaş size ömür boyu destek verdiğini iddaa ediyorsunuz. Ama o arkadaş bu görselde http://prntscr.com/ai8nn5 destek vermek zorunda değildim 6 aydır kendimden veriyordum zaten diyor. Ben bu konuya istinaden aldım. Bak gene aynı resimde ne diyor " Satış hakları tamamen onun olacak diyor kendi kullanıcaksa ona birşey diyemem ama satarsa destek vermesini isteyeceğim diyor" Yani herkese satarım abi ben bu yazılımı ister ticaret yapsın ister kullansın diyor demi. Şimdi ben aldım ve satmıyorum kardeşim sana verilen sözlere ne oldu ? Şimdi bumu ilkeli doğru ticaret. Yani senin görmek istemediğin sana verdiği sözlerin zaten bir anlamı yok alacak kişinin keyfinde sana verilen sözler. He şunu deseydi bak kardeşim ben bu yazılımı eski müşterilere ömür boyu ücretsiz destek verecek kişiye satacağım onları mağdur edemem deseydi zaten kimseye satamazdı. Onun amacı askere gitmeden önce elden çıkarmak hakkında çıkacak şikayetlerdende kurtulmaktı. Ve kardeşim benim bunu başkasına tamir ettirdiğimi biliyordu şu an tamir ettiriceğim kimse yok ve satmıyorum ne olacak şimdi sana verilen sözlerin garantörlüğü kimde ? Benmi şimdi seni mağdur ettim ? Benmi seni bu duruma düşürdüm. Halada anlamak istemiyorsan sana masal geliyorsa onada birşey diyemem. Bot satışı devam edicek sistem değişiyor herkesede yardımcı olacağım. Yazılımı kimse açık kaynak kodlu veremez forumdada gerekli olan yapılır. Tekrar söylüyorum sana karşı vicdanım çok rahat seni bu duruma ben düşürmedim paranı almadım sana vaatlerde vermedim.