raskors adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açılan dava, aldatma değil çekişmeli boşanma davası. Fakat eşimin benden bir anda boşanmak istemesi beraberinde aldatma düşüncesinide ortaya çıkartmış oldu. Bu yüzden böyle olaylardan işgillendim. Ses kayıtlarımı aleyhime kullanacak, o yüzden bunun önlemini almak istiyorum. Özel hayatı ifşa ediyor, izinsiz veri alıyor ve delil olarak kullanmaya çalışıyor. Bunun önüne nasıl geçebilirim onu düşünüyorum.
Hocam bundan önceki konunuzu okumuştum. Çok net aldatıldığınız belli zannediyordum ben.
Nacizane bir önerim; bir netlik yoksa bu durumu dillendirmeyin. Herkes için kötü bir durum ama bir kadına böyle bir şeyin yakıştırılması emin olun çok rencide edici olur, her ne kadar biz burada kendisini tanımıyor dahi olsak.

Belki bu zamana kadar sorunları çözmeyi denedi ama artık kendisi için bazı sorunlar son noktaya gelince işi ayrılığa götürmeye karar verdi. Yine zor bir dönemde olduğu için bir bayan arkadaşı ile sohbet etme gereği de duymuş olabilir.
Bunların hepsi belki.
Umarım mesajımı yanlış algılamazsınız.