Mide konusu ortak problemimiz sanırım. Benim doktorumda arkadaşın dediği gibi; "Daha çok yemek ye, biraz zorla kendini. Miden büyüyecek" demişti. Sabah 1 çorba içsem bütün gün yemek yemeden durabiliyorum. Halbuki hala aç olmam lazım. Tavuk+pilav gerçekten işe yarıyor, bunu gördüm.
İştah açıcı birşeyler veya pharmaton, supradyn türü yardımcılar bi fayda sağlarmı acaba? Kilo aldırmaz ama en azından daha iyi hissetmemize yardımcı olabilir. Aynaya bakmak zulüm oluyor bazen.
Hocam inanın boşa yada yorum atmak için konuşmuyorum ne doktora gittim ne bir ilaç kullandım. Kendini iyi hissetmek istiyorsan vucut geliştirmeye git bakın eğer 3 gün gitmeyin kendinizi kötü hissetmezseniz görürsünüz. Tek yapmanoz gereken düzenli spor ve gıda ek takviyesi kullanmak (gainer yada protein) mesela sabah kahvaltısıyla durdugumı bilirim düzenli spora başladıgımdan beri günlük 4 yada 5 öğün yemek yiyorum şöyle düşünün akşam geldiniz işten yemek yediniz spora gidiyorsunuz yoruluyorsunuz karnınız acılıyo uyumaya yakın oluyor zaten yemek yiyorsunuz miyde büyüyor ve hazne genişleyip daha çok yeme ihtiyacı duyuyorsunuz. Bana öyle oldu yani halada aynıyım hem yağ olmuyor tamamen kasa dönüşüyor hemde sağlıklı diye düşünüyorum yemek ayırt etmiyorum süt,pekmez filan herşey içiyorum zaten proteinde destekliyor beni.