Deryasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi: pm (7 harfli araba kelimesi içeren domain)
İstenen fiyat: 950 TL
* Gelen sorular üzerine belirtiyorum: adsense hesabı devredilmeyecektir,
Adsense hesabı bu domain ile alınmamıştır

Sitenin aylık getirisi: 60-70 TL (Sadece Adsense. Bkz: Son 30 gün görseli)
Sitenin açılış tarihi: 01.07.2014
Kategori, sitenin içeriği nedir: Araçlar
Günlük hit sayısı: 500-650
Ziyaretçi kaynağı: Organik
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Yaklaşık 2 yaş | 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: yok
Hosting dahil midir: yok
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: yok wp
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

Arkadaşlar içerisinde 500 ü aşkın özgün makalenin bulunduğu, sadece günlük 1 içerik girilerek bugüne gelmiş bir site. Hiçbir backlink çalışması yapılmamıştır. Site tamamıyla özgündür, satın alacak kişi ilgilendiği takdirde kolaylıkla yükselebilecek potansiyeli olduğunu düşünüyorum, alacak arkadaşa hayırlı olmasını diliyorum.

Siteden hiç tanıtım yazısı, link vs. satılmamıştır. Siteni getirisi sadece adsense geliridir.

Sitenin gelirinin bu ay 70 TL nin üstüne çıkacağını düşünüyorum (ilk 18 gün getirisi 42 TL).

Bu site temiz, açıldığı tarihten itibaren düzenli içerik girilmiş, spam ve kopya içerik olmayan, backlink çalışmasıyla değil özgün içerikle bu hite ulaşmış bir site arayanlar içindir ve gelişmeye tamamen açıktır. 10 aylık gelirine site arayan arkadaşların başka sitelerle ilgilenmelerini tavsiye ediyorum.

Gelir: son 30 gün

Gelir: aylar

Hit

Site bilgileri

Site satışında taksitli ödeme ve ciddi indirim beklemeyin arkadaşlar, site gayet temiz bir site, düşük ücretlere bırakmayı düşünmüyorum.

Site yaşından ve hitinden dolayı sıfırdan başlamak yerine site almayı düşünenler için oldukça avantajlı bir fırsat, tamamen özgün, temiz ve adsense gelirli. Ayrıca link ve tanıtım yazısı satışından ciddi gelir elde edilebilecek bir site.

Yaz aylarında sitenin yükseleceğini düşünüyordum, fakat ihtiyaçtan dolayı satmak zorunda kaldım.

Söylemeden edemeyeceğim şu ciddi alıcı ayaklarına gıcık oluyorum. ciddi alıcıyım diyenlerin hiçbirinin bugüne kadar site aldığını görmedim, hatta mesaja cevap bile vermiyorlar, sayın pek kıymetli (!) sözde ciddi alıcılar
site tarafımdan alınmıştır.