Konu
Satış
Paylaş, beğen, yorumla KAZAN facebook uygulaması
21-03-2016, 22:49:36
ajansplay
Üyeliği durduruldu
Kullanıcıların facebook sayfanızdaki paylaşımları beğenerek, paylaşarak, yorumlayarak ve arkadaşlarını davet ederek puan kazanabilecekleri uygulamamızla karşınızdayız.
Facebook sayfanızın adminleri "YÖNETİM" linkini görebilirler. Bu sayfamızdan puanlama ayarlarını ve hediye bilgilerini düzenleyebilirsiniz.
Yönetim sayfasının "Katılanlar" bölümünde uygulamaya katılan kullanıcılar puan durumlarına göre listelenir.
Herhangi bir uygunsuzluk durumunda katılımcıyı banlayabilirsiniz.
Yarışmayı bitirmek istediğinizde kaç kişiye hediye verecekseniz kazananları seçip "YARIŞMAYI BİTİR" butonuna tıklıyorsunuz. Yarışmayı bitirdiğinizde puanlar sıfırlanır.
Yarışmayı bitirdiğinizde ana sayfada o zamana kadar sayfanızdan hediye kazananların listesi görüntülenir.
Yeni yarışma başlatacağınız zaman hediye ve puanlama bilgilerini güncelleyip "yarışmayı başlat" butonuna tıklıyorsunuz. Tüm kullanıcılar sıfırdan yarışmaya başlıyor. Kullanıcılar eski davetlerinden ve paylaş, beğen, yorumla aktivitelerinden puan kazanamazlar.
Uygulamanızın kullanım istatistiklerini yönetim sayfasında istatistik bölümünde görebilirsiniz.
Uygulamanızın arkaplan görsellerini değiştirebilirsiniz.
Uygulamamızı test etmek isterseniz
Paylaş, beğen, yorumla KAZAN facebook uygulaması DEMO İNCELE
linkine tıklayabilirsiniz.
Ücretler:
1 AY Kiralama = 200 ₺ (+KDV)
3 AY Kiralama =400 ₺ (+KDV)
6 AY Kiralama = 600 ₺ (+KDV)
1 YIL Kiralama = 1000 ₺ (+KDV)
ÖN SİPARİŞ VERENLER
1 - gunesbjk (3 ay)
2 - Kadirizm (6 ay)
3 - Sordukca (3 ay)
4 - Yemekbloglari (1 yıl)
Ön sipariş veren arkadaşlar yarı fiyata uygulamayı kullanmaya başlayabilirler.
İlginize şimdiden teşekkürler.