Selam arkadaşlar

18 mart yani 3 gün önce film sitem için sunucuma uyarı gitmiş ve bugün hesabım suspend yedi.
Film telifinde biliyorsunuz 3 gün uyarı verip sonra işlem yapıyorlar.
Ben siteyle uzun zamandır ilgilenmediğim için uyarı vs görmedim. Hesabım suspend alınca gelen mailden anladım böyle bir durum olduğunu.

Site suspend aldığı halde dava açma haklarına sahiplermidir ?

Belirtilen nedenlerle tüm alacak ve uğradığımız/uğrayacağımız her türlü zarara ilişkin tüm dava, şikayet, talep ve tazminat haklarımız saklı kalmak kaydıyla; bu uyarının ulaşması tarihinden itibaren 3 (üç) gün içinde (bu 3 günlük sürede yapılacak yeni hiçbir yayına iznimiz olmadığını açıkça belirtmek sureti ile); içerik sağlayıcı tarafından ihlali oluşturan yayınların site içeriğinden çıkarılması ile servis sağlayıcı tarafından da sitenin bu yayınlar siteden çıkartılana kadar internet ağından kaldırılması gerektiğini; bu tip tecavüzlerin tekrarlanmamasını; aksi davranışın TTK anlamında haksız rekabet, FSEK anlamında mali/manevi haklara tecavüz oluşturması ve bu hareketin aynı zamanda Türk Ceza Kanunu anlamında ve FSEK m. 71'e göre suç olması nedeniyle cezai sorumluluğunuz için dava ve şikayet haklarının kullanılacağını bildiririz.


yukardaki yazıdan anladığım kadarıyla hostum 3 gün içinde kapatıldığı için dava etmeyecekler sanırım fakat emin değilim böyle bir durumda ne yapacaklarını bilmiyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:28:03 -->-> Daha önceki mesaj 21:28:42 --

bilgisi olan yokmu arkadaşlar biraz tedirginim bu konuda.