Herkese Merhaba ;
Yeni açılan Android uygulama ve oyun indirme sitemizden Uygulamanızın veya Oyununuzun tamamen özgün ve seo uyumlu tanıtımı yapılır.
Sitemize ciddi masraf yapılmış olup çok kısa sürede faliyete geçmesine rağmen (1 hafta) zorluk derecesi yüksek kelimelerde şuan ilk 25'e girmiştir.
Tahmini Hedef : 1 ay içerisinde Android Oyun, Android Uygulama ve diğer belirlediğimiz kelimelerde ilk sayfada yer alacağız.
Hem içeriğimizin genişlemesi hemde sitemizin populerliğini arttırmak adına sitemizle sürekli ilgileniyoruz.Gün içerisinde minimum 6 adet oyun veya uygulama tanıtımı yapılmaktadır.
Eğer kısa sürede sizi tatmin edecek trafiğe ulaşmak isterseniz, Uygulamanızın ve ya Oyununuzun 100 kelimelik %100 özgün (seo uyumlu) tanıtımını 10 TL'ye yapmak istiyoruz.
Bununla birlikte bu kampanyanın kısa süreli olacağını belirtir,Kampanya bitiş tarihini saklı tuttuğumu belirtmek isterim.
Yapılacak İş
*100 Kelimelik Seo uyumlu özgün tanıtım
*Tanıtım Resimli olup Resim size aittir. (3 Adet Resim) Gönderdiğiniz Resimlerin sağ alt köşesine logomuz eklenecektir.
*Vereceğim sipariş kalıcı olacakmı ? Kesinlikle Evet.
*İstediğiniz 3 adet Seo kelimeler kullanılacaktır. İsteğe göre uygun kelimeleri bizde bulabiliriz.
*Tanıtım yazısı altına uygulama indime linki eklenecektir. (Google Play)
Site Bilgileri PM ile verilecektir.
Siparişlerinizi Sabırsızlıkla Bekliyoruz.