Hocam oncelikle gecmis olsun ben avukat degilim ama fakultede hukuk dersleri gordum. Siz oncelikle isiniz geregi ses kayitlarini aliyormusunuz diyelim. Bunlar gizli seyler olmadigi icin evde ortak kullanilan bilgisayarda muhafaza ediyordunuz esiniz sizden habersiz ses kayitlarini alip 3. Bir sahisla paylasip bunu aleyhinize kullandi bu kesinlikle bir suctur bu durumda yapmaniz gereken sizden habersiz ses kayitlarinizi kopyalayip 3.bir sahisla paylastigi icin esinize dava acmaniz bundan buyuk bir ihtimalle sonuc alirsiniz. Gelelim esinizin ses kayitlarini sizin aleyhinize mahkemede kullanmak bu durumda esiniz ses kayitlarini planli bir sekilde degilde tesadufen rastladigini ses kayitlarinin icerigini bilmedigi icin dinledigini ve bu ses kayitlarinda sahsinin da gectigi icin bunu kopyalayip mahkemede delil olarak sunmak amacli bir eylem oldugundan buyuk bir ihtimalle mahkeme ses kayitlarini kabul eder.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Çok güzel açıklama yapmışsınız çok teşekkürler.
Evet dediğiniz gibi olacaktır, ne olduğunu bilmeden açıp baktım bunlar çıktı diyebilir.
Tüm o yapılan konuşmalardan kendisinin haberi vardı zaten öyle konuşmamı isteyen kendisiydi. Bu durumu hakime özetle nasıl izah edebilirim?