@FiberDC

Sizler suçu halen bizde mi buluyorsunuz?

*Bu nasıl bir saygısızlık.Makına da ipler algılanmadı 24 saat geçti eyw dedik.
*Deneme yaptık firewall için ip adresi bi kapandı 5 dk ya açılır dediniz 35 dk oldu bız yazdık da ilgilendiniz?
*Makina kurarken sorun yaşadıgımızı belirttik yok öyle yok böyle yaparız dediniz en son artık yeter dedik bu kadar da olmaz dedik iade hakkımızı talep ettik bu sefer de ne gördük "vay efendim saldırı atmışız" yahu Allahtan korkun siz her müşterinize böyle mi davranıyorsunuz ?
Yok keyfi iade istiyormuşuz, yok saldırı atıyormusuz, yok sıkıntılı müşterimisiz ,yok makina kurmayı bilmiyor muşuz biz, ya Allah dan korkun ya haram zıkkım olsun boğazınızda kalsın diyorum sizlere çoluğunuzdan çocucugunuzdan çıksın o ödeme ya ben haklı olmasam bu kadar üzerine düşmem çoluğunuzdan çocugunuzdan cıksın o para.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:05:11 -->-> Daha önceki mesaj 00:47:15 --

Moderatörlerin konu ile ilgili araştırma yaparken FiberDC nickli üyenin bu zamana kadar yapmış oldugu mağduriyetleri de incelemesini ve inceleme sonucunda yapılan mağduriyetlerinde göz önünde bulundurmasını taleb ediyorum.Herkeze bu şekilde davranan ve kullanıcıyı mağdur eden bir firmanın R10 gibi büyük bir forumda mağduriyet verme imkanını sağlanmaması gerektiğini düşünüyorum.

Bu arada Az önce whmcs lisans sorguladım tekrardan arkadaş whmcs lisans kullanmıyor.Halbuki whmcs üzerinden sitesine erişim sağlıyor bu yasak bir olay değilmi ?
SS:https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net...eb&oe=56F17567


Sitesinin whmcs kullandıgına dair sorgulama

www.fiberdc.com.tr/admin/